Advent negyedik hétvégéjén az ünnepek előtt, elutaztunk egy kis wellnessre Visegrádra, ezért nem volt időm vasárnap meglepnem a kis családot gyertyagyújtásra. Végül hétfő reggel került sor rá, ezért egy gyors reggelit néztem ki hozzá. A giallozafferano oldalán fedeztem fel a bundás kenyeret panettone-ból, pont jól jött nekem ez a gyors recept ma. A panettone nagy kedvenc, egy évben sem maradhat ki ilyenkor. Talán jövőre itthon is ráveszem magam, hogy elkészítsem, de idén maradt a bolti verzió. Unokatesóm megcsinálta a héten, nagyon finom lett neki, szóval nem lehetetlen küldetés.
8 szelet panettone
4 tojás
50 g étcsoki
2 evőkanál vaj
100 ml tej
50 g étcskoládé
A panettonet szeletekre vágtam.
A tojást felvertem a tejjel és jól átitattam benne a panettone szeleteket.
Egy serpenyőben megolvasztottam a vajat és mindkét oldalát megsütöttem a tojásos panettonenak. A csokit feldaraboltam és megszórtam vele a kész panettone-t.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése